Fællesarealer

Benyt et af vores mange fællesarealer når I skal spise eller hygge med familie og venner.

På Silkeborg Sø Camping & Feriehuse råder vi over mere end 300 m2 indendørs og udendørs fællesarealer med siddepladser, alle velegnet til både spisning og hygge for vores gæster.

Glaspavilion ( ca. 50 m2 )

Vores 50 m2 glaspavilion med plads til ca. 30 personer kan findes i forlængelse af pladsens store sanitetsbygning. Glaspavilionen er bygget som en overdækket indgang til pladsens største køkken, hvilket giver oplagte muligheder for at benytte den til spisning med efterfølgende hygge.

Grillhus med bænke ( ca. 20 m2 )

I forbindelse med pladsens udekøkken findes vores grillhus med tilhørende bænke og borde til ca. 20 personer. Dette fællesareal er oplagt til grill, madlavning og spisning på varme dage. I kan se området omkring grillhuset på denne Google Rundtur.

Opholds- og møderum ( ca. 50 m2 )

I vores administrationsbygning tilbyder vi leje af vores lille café lokale "Keramik Caféen" med plads til ca. 30 siddende / spisende personer. Café lokalet kan lejes i 6-timers moduler i tidsrummet 11.00 - 17.00 eller 17.00 - 23.00 for en pris af 1200 DKK. Det er en forudsætning for leje, at I overnatter i vores feriehuse.

Opholds- og møderum ( ca. 25 m2 )

I vores administrationsbygning tilbyder vi leje af vores lille glaspavilion med plads til ca. 16 siddende / spisende personer. Glaspavilionen kan lejes i 6-timers moduler i tidsrummet 11.00 - 17.00 eller 17.00 - 23.00 for en pris af 600 DKK. Det er en forudsætning for leje, at I overnatter i vores feriehuse

Opholds- og spisetelt ( ca. 75 m2 )

I nærheden af vores standardhytter har vi opsat et 75 m2 opholds- og spisetelt, med plads til ca. 70 personer. Opholdsteltet er indrettet med borde-bænke sæt, og kan lejes i 6 timer af gangen, for en pris af 250 DKK.

Overdækket udendørs sidde- og spiseplads ( ca. 150 m2 )

I forbindelse med vores Adventure minigolf bane kan I finde et udendørs overdækket fællesareal med siddepladser til ca. 40 personer. Arealet er velegnet til spisning og hygge for familier, da arealet ligger nær vores legeplads samt andre legeaktiviteter. I kan se området omkring fællesarealet på denne Google Rundtur.

Med undtagelse af vores møderum og opholdstelt, er det ikke muligt at reservere vores fælles arealer. Vi gør dog opmærksom på at arealerne kan være booket i forbindelse med vores egne arrangementer på pladsen.

Har du set vores andre services?

Vi tilbyder mange services på Silkeborg Sø Camping & Feriehuse. Du kan se dem alle herunder.