Overblik

På denne side kan du få et overblik over vores plads, og se en svævende dronefilm fra en dejlig sommerdag.

Overblik

Find vej til os

De direkte koordinater til os er (N56.1698379° - E9.5748958°). Hvis I kører efter navigator, så vær venligst OBS på, at der også findes en Århusvej 51 i Ans By - du skal vælge 8600 Silkeborg for at komme til os.

Kørselsvejledning

  • Fra centrum, kør mod Aarhus / hospital
  • Fra Aarhus, kør mod Silkeborg centrum
  • Fra Vejle og Herning, kør mod Silkeborg centrum / hospital

I kan finde os på Google Maps her.

Om Silkeborg Sø Camping & Feriehuse

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse er en hyggelig og tryg familieplads med skoven og søen som nærmeste nabo. Hos os kan I få fornemmelsen af skovens ro og alligevel er I kun 1km fra Silkeborg centrum, med alle byens tilbud inden for cafe- og kulturliv, butikker og seværdigheder.

Pladsen har i alt 158 telt- og vognpladser fordelt i “lommer", der er omkranset af smukke løvtræer og buske. Når I er checket ind, vælger I frit den plads I gerne vil ligge på. I helligdage, event perioder og i højsæsonen kan der være så  fyldt at man anvises en bestemt plads, specifikke ønsker der er angivet ved online booking forsøges naturligvis opfyldt.

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse tilbyder jer et væld af aktiviteter for børn og voksne,  moderne bad- og toiletfaciliteter. samt et lækkert overdækket udekøkken med fællesgrill.

Hvis I ønsker en aktiv ferie, kan I bl.a. muntre jer med kæmpe hoppepude, mooncars og legeredskaberne på legepladsen, leje cykler eller kanoer, spille minigolf, petanque og bordtennis. I kan gå på opdagelse i skoven, fiske eller bade fra den børnevenlige strand. Læs mere om vores mange tilbud under vores side om aktiviteter.

Området i og omkring Silkeborg byder på mange spændende oplevelser og attraktioner der passer til enhver slags vejr. I kan læse meget mere om dette på vores side om seværdigheder.

På en dejlig sommerdag i juli 2015 fik vi optaget en dronefilm over vores plads. Se videoen herunder, og få en svævende oplevelse af Silkeborg Sø Camping & Feriehuse fra luften.

 

Vi vil også gerne invitere Jer på en interaktiv tur igennem vores plads, hvor I kan se vores faciliteter, både indendørs og udendørs. Turen starter her, god fornøjelse.

Vi håber, at I må få et behageligt ophold hos os. Vi skal gøre vores bedste for at opholdet lever op til Jeres forventninger, og giver jer nogle gode dage at se tilbage på.

De bedste hilsner
Alice & Henning

 

Pladskort

Herunder kan du se et pladskort over vores plads. Tryk på billedet for at downloade en .pdf version i høj opløsning.

Pladskort

Har du set vores udlejningsenheder?

Vi tilbyder mange overnatningsmuligheder på Silkeborg Sø Camping & Feriehuse. Du kan se dem alle herunder.