Lejrskole

Vores campingplads er meget velegnet til lejrskoleophold. Læs mere om jeres muligheder herunder.

Vi har ideelle forhold for afvikling af lejrskoleophold på vores campingplads, og der er mulighed for overnatning i enten hytter, køjerum eller i egne telte på teltpladser. Se den flotte video fra Silkeborg, Danmarks Outdoor Hovedstad. Videoen starter hos os ( manden som drikker kaffe ) og slutter hos os ( hygge ved bålstedet ).

Igennem tiden har mere end 100 skoler valgt at afholde deres lejrskole hos os. Du kan se en liste over skolerne på denne referenceliste.

Ud over vores muligheder for overnatning, kan vi også tilbyde mange muligheder for aktiviteter, oplevelser og seværdigheder både på vores egen plads, i byen, og de mange skønne naturområder omkring Silkeborg.

Vores plads giver rige muligheder for hyggeligt samvær rundt om den fælles grill i udekøkkenet, på søbredden, og på den overdækkede terrasse.

I 2010 har vi desuden investeret i et stort professionelt telt, og i 2014 en lækker udestue som kan bruges til fællesspisning, opgaver, aktiviteter og meget andet. Se mere på vores side omkring fællesarealer.

Du kan skabe dig et overblik over vores campingplads her, hvor du kan kan se en dronefilm over vores plads, og tage en interaktiv tur rundt til de enkelte fællesarealer, hytter og faciliteter.

Se vores sjove lille youtube video her

 


Priseksempler

Ved 4-dages leje, i normal uge. ( uden helligdage )

20 m2 hytter inkl. op til 4 personer* 548 kr. pr. døgn + moms i alt 685 kr.

25 m2 hytter inkl. op til 4 personer* 628 kr. pr. døgn + moms i alt 785 kr.

*I særlige situationer accepterer vi op til 5 personer i en hytte. Det kunne eksempelvis være for at få antallet af drenge og piger til at gå op.

Ved mindre end 4 dage er prisen + 81 kr. + moms i alt 101,25 pr. døgn. pr. hytte.


Bespisning

Ift. bespisning af jeres elever, kan aftensmad evt. arrangeres i samarbejde med Slagter Bo i Silkeborg, med priser fra 45kr. pr. person. Slagter Bo tilbyder eksempelvis kyllingespyd, lasagne, frikadeller, forloren hare mv. Som tilbehør kan evt. vælges salat, flutes, pasta eller kartofler.

Vælger man som skole at få aftensmaden bragt ud, så oplever vi ofte, at det tager mindre tid for vores service personale at gennemgå køkkenerne i hytterne efter at I er taget afsted. Dermed kan I spare penge i sidste ende, ved at vælge mad udefra.

Inspirations katalog se mere her Inspirationskatalog for Silkeborg Søhøjlandet


Transport

Flere af vores tidligere lejrskoler har valgt firmaerne Centrum Turist, Ry Bussen eller Silkebus til at klare transport til/fra pladsen under deres ophold hos os. Hvis I ønsker at gå fra banegården til campingpladsen, kan I se den korteste rute på dette kort.

Skal I med DSB skolerejser, så husk at bestille i god tid :-)


Indkøb

Det oplagte valg ift. indkøb er den lokale Brugs der ligger ca. 400 m fra campingpladsen. De kan også være behjælpelige med udbringning ved kontakt på telefon 86 82 31 22. Ud over Brugsen, findes der også en Kvickly, Føtex og Netto i gåafstand fra pladsen, ca. 1.2 km.


Grill og bålplads

På pladsen har vi en overdækket fælles grill, og Skov- & Naturstyrelsen har lavet en super dejlig bålplads ca. 150 m fra campingpladsen, som må benyttes af alle. Husk at I selv skal medbringe træ eller kul. En sæk med brænde til brug på bålpladsen kan udleveres direkte fra os uden beregning.


Særlige tilbud for lejrskoler

Som noget særligt til vores lejrskoler tilbyder vi følgende

  • Gratis og ubegrænset adgang til vores minigolfbane til alle lejrskoler der bor i vores hytter i min. 2 overnatninger. Normalprisen er 40kr. pr. spil.
  • Gratis internet adgang for alle.
  • En lærer cykel stilles til rådighed uden beregning.
  • Gratis lån af bordtennisbat og borde.
  • Vi giver 25% rabat på heldags kanoleje.
  • Gratis brug af mooncar banen.


Udtalelser fra tidligere lejrskoler

Hej Henning og resten af campingpladsen.

Tak for de fine omgivelser og behandling på pladsen. Superfint sted at være på lejrskole.

Janni Jæger / Privatskolen i Sæby - 2023

 

Kære Silkeborg Sø Camping.
Tusind tak for en rigtig skøn ”uge” på jeres dejlige campingplads - den emmer af hyggelig atmosfære og personalet er så søde og imødekommende; vi har virkelig nydt det.
Vi takker samtidig for jeres tilbagemelding og viderebringer børnene de fine ord på mandag.
De bedste anbefalinger til jer og campingpladsen fra os alle.
Venlig hilsen Henriette Nr- Lyndelse Friskole. - 2023

 

Kære Silkeborg Sø Camping & Feriehuse
Vi takker for at dejligt ophold, det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi kommer på lejrskole hos jer.
Mvh. Kristina / Frelloskolen. - 2023

 

Vi håber på at kunne vende tilbage om 4 år når det bliver vores tur igen.
Jesper Højer / Gilbjerskolen. - 2023

 

Vi mødte på vores lejrskole ophold stor hjælpsomhed fra første øjeblik. Det var spændende med kassen fyldt med muligheder, men det var hoppepuden og det frie rum mellem hytterne der blev brugt mest. Her var der rig lejlighed til at møde andre unge, som boede på pladsen, især elever fra en anden skole i hytterne lige overfor. Da vi var en lille gruppe, og fælleskøkkenet var så dejligt og stort, valgte vi at hjælpe hinanden med maden alle sammen. - Østskolen Waldorfskolen. - 2016

 

I starten af Juni 2016 var vi på lejrskole på Silkeborg Sø Camping & Feriehuse. Vi havde to indholdsrige og dejlige overnatninger i komfort hytterne. Vejret indbød til badning i søen og leg på campingpladsen, hvilket var optimale forhold for vores elever. Vi blev mødt af venlighed og hjælpsomhed i receptionen. Kan klart anbefales. - Egebakken – En skole for børn med autisme

En uge i Silkeborg med base på Silkeborg Sø Camping var en perfekt løsning for vores to 6. klasser, da det gav os mulighed for at give børnene større selvforvaltning. - Ole M. Nygård, Byens Skole, Valby – Maj 2011

Børnene hyggede sig utrolig meget i deres respektive hytter. Selvom vi var på interessante ture, handlede det ofte om, hvornår de kunne komme "hjem".- 5. klasserne, Rugkobbelskolen, Åbenrå – 2011

Vi er tilbage på skolen efter en dejlig tid i Silkeborg. Vejret, omgivelserne og de mennesker som er omkring Silkeborg har givet os en god og inspirerende lejrskole, som vi kun kan se tilbage på med stolte blikke. Vi var fem voksne og toogtres elever afsted, og den største udfordring var, hvordan vi skulle tilrettelægge vores måltider på stedet. - Baunehøjskolen / Stefan Bendtsen. – September 2014


Vi glæder os til at tage i mod jer. Tøv ikke med at tage kontakt til os via mail eller telefon. Du kan finde vores kontaktoplysninger i bunden af denne side.

Har du set vores udlejningsenheder?

Vi tilbyder mange overnatningsmuligheder på Silkeborg Sø Camping & Feriehuse. Du kan se dem alle herunder.